Speciale Broekzak Beschermt Tegen Straling

Gepubliceerd feb. 28, 22
6 min read

Straling En Kanker

Maar in bed bent u niet geaard waardoor de spanning zich op zal gaan bouwen. Meer elektrische straling, Daar waar het gebruik van elektrische straling toeneemt, neemt het aantal mensen dat (over)gevoelig is voor e-smog ook toe. Uit steeds meer onderzoek blijkt dat e-smog een negatieve invloed heeft op de gezondheid, waarbij vooral een negatieve invloed op onze nachtrust direct merkbaar is.

Vooral ’s nachts, tijdens het slapen, is het belangrijk zo min mogelijk elektrische stralingsbronnen in de directe omgeving van het bed te hebben. Elektrische straling vermindert de aanmaak van melatonine. Dit is een natuurlijk slaaphormoon dat ons dag- en nachtritme regelt. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dat elektrische straling een negatief effect heeft op de aanmaak van melatonine.

Hoe Kan Ik Mezelf Beschermen Tegen Emf Straling?

Bescherming Tegen Straling - emfhealthcard.com/nl/Anti-straling Rechthoek Mobiele Telefoon

Melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier welke aan het werk gaat als het gaat schemeren. De hormoonproductie in de hersenen wordt echter door elektrosmog, met name door de wisselspanningsvelden, drastisch verminderd. Melatonine wordt vooral gegenereerd tijdens onze slaap en neemt dan de bescherming van ons lichaam over van ons afweersysteem.

Maar omdat de pijnappelklier geen onderscheid kan maken tussen wisselstroom en zonlicht ontstaan er verkeerde reacties - Fysieke omgeving - Preventie & Zorg - Straling (electrosmog neutraliseren). Straling, ook als deze geen warmte veroorzaakt, wordt tijdens de slaap door ons lichaam geïnterpreteerd als een vorm van licht (externe energiebron). Spanning van het lichaan, Elektromagnetische en elektrische straling zet het lichaam letterlijk onder spanning.

Producten Ter Bescherming Tegen Elektrosmog

Deze constante prikkel om de balans te herstellen put het lichaam uit. Alle wetenschappers zijn het erover eens dat de uitstoot van melatonine door magnetische wisselvelden geremd wordt. We zien al schadelijke effecten bij waarden die ver onder de normen liggen die door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als veilig worden beschouwd.

De laatste jaren hoor je steeds vaker over elektromagnetische velden en het effect ervan op je gezondheid. Daarom zijn er vele onderzoeken gaande naar de symptomen die mensen kunnen ervaren en waarom de ene persoon er meer last van heeft dan de andere. Maar wat is een elektromagnetisch veld precies? Zijn elektromagnetische velden overal waar energie is? Een elektromagnetisch veld ontstaat wanneer elektriciteit samenkomt met een magnetisch veld.

Je Baby Beschermen Tegen Elektromagnetische Straling

Er zijn echter ook natuurlijke verschijnselen die een elektromagnetisch veld veroorzaken, zoals bliksem en de straling van de zon. Je zou kunnen zeggen dat elektromagnetische velden overal zijn waar energie is, hoewel ook dat niet 100 procent waar is. Hoe dan ook zijn er mensen die claimen klachten te hebben door deze velden en blijkt de een er gevoeliger voor dan de ander.

Gevolgen van elektromagnetische straling, Veel mensen die in de buurt van hoogspanningsmasten wonen hebben klachten die ze linken aan deze straling. Ze hebben bijvoorbeeld opvallend vaak hoofdpijn, spijsverteringsproblemen of slapen erg slecht. Hun hormoonbalans lijkt verstoord, maar er is tot nu toe nog weinig bewijs voor de oorzaak ervan. Daarom is meer onderzoek nodig naar het effect van elektromagnetische straling en dan vooral met betrekking tot de relatief lage frequenties van apparaten en hoogspanningsmasten.

Last Van Straling

Hoogsensitief Persoon - EMF health kaartEmf Bescherming - EMF health kaart

Wil je meer lezen over elektromagnetische velden en het effect ervan? Bekijk dan de website van het Kennisplatform (electrosmog bescherming). Bron: .

Ioniserende straling Alle soorten straling met een frequentie hoger dan de kleur violet wordt ioniserende straling genoemd. Denk daarbij aan ultraviolet, Röntgenstraling en gammastraling (zoals bij radioactieve stoffen). Deze soorten straling hebben een directe invloed op een menselijk lichaam omdat de straling een ioniserend effect heeft op materie waar het mee in aanraking komt.

Bescherming Tegen Mobiele Straling

Omdat atomen en moleculen de bouwstenen zijn van ons lichaam is dit potentieel gevaarlijk. Breuken en subtiele wijzigingen in het DNA kunnen al veel schadelijke effecten hebben, zoals mismaakte ledematen, leukemie en zelfs de dood. Niet-ioniserende straling Alle overige soorten straling, met een lagere frequente dan ultraviolet worden niet-ioniserend genoemd.

Het lijkt dus dat dit soort straling geen direct effect zou moeten hebben op de mens. Denk hierbij aan het zichtbare licht, infrarode golven, microgolven (microwaves) en radiogolven (Tegen straling - Gewoon Lekker Puur). Het gaat hier in veel gevallen om elektromagnetische straling. Veel mensen zullen nog wel de infrarood lampen van vroeger herinneren. Deze lampen geven veel warmte, maar nauwelijks zichtbaar licht (een beetje rood licht). electrosmog bescherming.

Straling Gsm

455 MHz straalt - bescherming tegen straling. Een magnetron is feitelijk ook een zender waar voor zover mogelijk de straling binnen een klein hokje (de magnetron) geconcentreerd wordt. Door het hoge vermogen en de kleine inhoud van de magnetron gaan de moleculen in het voedsel meetrillen. Des te sneller de moleculen trillen, des te hoger de temperatuur wordt.

Dit zou volgens de wetenschappers het enige effect van hoogfrequente straling (microgolven en radiogolven) kunnen zijn. Dat is dan ook de reden waarom de Gezondheidsraad stelt dat alle bovengenoemde zenders (UMTS, GSM, DECT, Wi, Fi) volkomen veilig zijn. Het vermogen van de zendmasten is lang niet voldoende om sterke opwarmingseffecten te weeg te brengen.

Je Baby Beschermen Tegen Elektromagnetische Straling

Omdat de stralingsintensiteit kwadratisch afneemt met de afstand, zijn alle zendmasten volkomen veilig, mits je maar niet te lang recht voor de mast gaat staan, (want dan heb je het over een vermogen vergelijkbaar met een magnetron) zeggen de wetenschappers bij de Gezondheidsraad. Dat klinkt allemaal logisch - Anti-straling mobiel-Dect telefoon. Dus wat is dan het probleem? Meer dan opwarming alleen Helaas blijkt dat er bij hoogfrequente straling meer gebeurt dan slechts het opwarmingseffect.

Zodra dit bloed toegediend wordt aan de patiënt, zal de patiënt snel daarna overlijden. Als het bloedplasma op een conventionele manier opgewarmd wordt, is er geen enkel probleem. Nog een voorbeeld: Wanneer iemand iets eet dat in de magnetron opgewarmd is, zullen er veel meer witte bloedlichaampjes (reactie van het immuunsysteem) in het bloed zichtbaar worden dan wanneer het in de oven opgewarmd zou zijn.

Straling En Elektrosmog

Bescherming Tegen Straling - emfhealthcard.com/nl/Je Baby Beschermen Tegen Elektromagnetische Straling

Omdat de wetenschappers niet snappen waarom er iets anders gebeurt, gaan ze er maar vanuit dat het meetfouten zijn of dat er een andere onvoorziene factor is die het verschil veroorzaakt. Het probleem is dus dat de wetenschappers geen mechanisme kunnen vinden dat het niet-thermische effect kan verklaren. En omdat ze dat mechanisme niet kennen, blijven ze de effecten ontkennen.

Feit is echter dat de mensen zich werkelijk anders voelden (bij 21 van de 23 vragen) wanneer de UMTS mast aan stond. Dit was het geval zonder dat die mensen zelf wisten of die mast aan of uit stond en of de mast een GSM- of een UMTS signaal uitzond.

Straling Neutraliseren

Dan is er nog een interessant experiment, dat heel makkelijk reproduceerbaar is: Men neme twee schalen bevruchte kippeneieren. Boven de ene schaal hangen we een GSM telefoon die continu straalt. Boven de andere schaal (op enige afstand en afgeschermd van de straling) hangen we een GSM telefoon waar geen batterijen in zitten.Hoeveel straling geeft een mobiele telefoon?

Elke mobiele telefoon zendt ongemerkt straling uit op verschillende frequenties. De sterkte van deze straling is echter door Europa aan banden gelegd en moet wettelijk onder de 2 Watt per kilogram lichaamsgewicht blijven.

Is gsm in broekzak gevaarlijk?

rofessor Devra Davis waarschuwt voor de gevaren van het toestel in je zak of beha te zetten. Ze heeft namelijk jarenlang de effecten van stralingen door gsm's bestudeerd. Zo kunnen de stralingen onder andere het DNA en de mannelijke vruchtbaarheid beschadigen.

Welke mobiele telefoon heeft de minste straling?

Van alle telefoons zijn de smartphones van Samsung te herkennen aan hun lage stralingsniveau in verhouding tot andere merken. Tevens zijn de Samsung Galaxy Note 8 en ZTE Axon Elite zijn naar voren gekomen als de telefoons met het laagste stralingsniveau.

Is een mobiel slecht voor je gezondheid?

De World Health Organization heeft aangegeven dat de straling van elektronische apparaten, dus niet alleen straling van je mobiele telefoon, slecht zijn voor het menselijk lichaam en de kans op kanker kunnen vergroten.

Hoe telefoon in broekzak?

"Kijk maar eens in de gebruiksaanwijzingen van je iPhone, daarin staat letterlijk het advies dat je dit beter niet doet. Een studie heeft namelijk aan het licht gebracht dat dit de botdichtheid in het bekken kan aantasten. Daarom kan het verstandig zijn je smartphone in een handtas en niet je broekzak te bewaren."

Welke soort straling gebruikt een smartphone?

Draadloze communicatie is mogelijk door het transport van informatie via radiofrequente elektromagnetische velden. Voor de mobiele telefoons is momenteel een frequentiegebied van 300kHz tot 3GHz in gebruik. De mobiele telefoon wordt ook steeds meer gebruikt voor allerlei toepassingen.

Wat is Sat waarde telefoon?

De stralingswaarde van je gsm-toestel wordt ook wel SAT-waarde (of SAR in het Engels, staat voor 'specific absorption rate') genoemd. Dit geeft aan hoeveel elektromagnetische energie er in het lichaam opgenomen wordt bij gebruik van het mobiele toestel.

Waarom is apparaten uitschakelen beter voor je gezondheid?

Verschillende recente studies tonen aan dat het licht dat de apparaten afgeven, het bioritme verstoort waardoor minder slaaphormonen (melatonine) worden aangemaakt, die maken dat men slaperig wordt, en meer cortisol dat u wakker houdt. Daardoor raken we later in slaap en slapen we ook minder diep.

Waarom het slecht is om op je telefoon te zitten voor het slapen gaan?

De led-technologie, die in huidige schermen van computers, laptops, tablets en smartphones zit, zendt meer blauw licht uit dan oudere beeldschermen. Dat dit blauwe licht invloed heeft op de biologische klok en zo de slaap kan verstoren, was al bekend.

Welke smartphone past in broekzak?

Wil je graag dat het toestel gemakkelijk in je broekzak past? Kies dan een kleine mobiele telefoon. Omdat telefoons tegenwoordig gemiddeld steeds groter worden, zijn de kleinste smartphones vaak oudere modellen. Vanwege de oudere specificaties zijn deze toestellen minder geschikt voor zware taken zoals gamen.

Zo zijn er vele studies op te noemen die soortgelijke resultaten geven, maar de wetenschappers blijven verkondigen dat straling slechts een thermisch (opwarmend) effect heeft en geen niet-thermische effecten. De conclusie die getrokken zou moeten worden is dat de wetenschap de eigenschappen van straling nog niet goed in kaart gebracht heeft.

Navigation

Home

Latest Posts

Wat Is Bootcampen

Published Jan 12, 23
8 min read

Lichamelijke Klachten - Fysiotherapie

Published Dec 26, 22
6 min read

Bekkenbodemtherapie

Published Dec 22, 22
6 min read