Fruit Op Het Werk? Lekker En Gezond!

Gepubliceerd dec. 12, 22
7 min read

Fruit Op De Werkplek

Tijdens een lange werkdag is het belangrijk dat uw werknemers zich zo fit mogelijk voelen. Dat betekent dat ze goed moeten eten om voldoende energie te krijgen. Fruit is daarom een hele slimme keuze, omdat iedere fruitsoort fructose bevat. Fructose is een natuurlijke snelle suiker en deze wordt snel door het lichaam opgenomen (fruit op je werk prijzen Amsterdam).

Fruit Op Het Werk VoordelenFruit Op Het Werk – Vers Van De Boer

Bovendien zorgt fruit op je werk voor een lager ziekteverzuim. Het is natuurlijk voor niemand leuk wanneer een medewerker zich ziek moet melden. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat medewerkers minder snel ziek worden. En u raadt het vast al; door iedere dag vers fruit op werk aan te bieden zorgt u ervoor dat iedereen voldoende vezels en vitaminen binnenkrijgen.

Vers Fruit Op Het Werk Of Kantoor? Breed Assortiment

Het wordt echt gezien als cadeautje, zeker wanneer het op een mooie manier gepresenteerd wordt.

Fruit Today uit Ter Aar bezorgt fruit op het werk voornamelijk in Het Groene Hart. We bezorgen in de regio’s: Aalsmeer Alphen aan den Rijn Bodegraven Mijdrecht Nieuwkoop Roelofarendsveen We leveren aan zowel bedrijven als aan verenigingen. Twijfel je of je ons fruit op het werk wilt laten bezorgen? Vraag dan een proefpakket aan!.

Vers Fruit Op Je Werk Breda

fruit is gezond, verhoogt de weerstand en verlaagt het ziekteverzuim het werkfruit is fiscaal aantrekkelijk ons fruit is altijd super vers fruit stimuleert gezond eten factureren doen we aan het einde van de maand.

Iedere dag lezen en horen we steeds meer over hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl aan te houden. Een belangrijk onderdeel hierin is het consumeren van gezond voedsel. fruit op je werk review Amsterdam. Aangezien veel mensen een kantoorbaan hebben kunnen bedrijven hier een belangrijke rol in spelen door hun werknemers op wekelijkse basis te voorzien van gezonde tussendoortjes, zoals vers (biologisch) fruit, noten en/of snoep groenten.

Werk Fruit Breda

Uit recent onderzoek van Universiteit Twente en internationaal huisvestings- en vastgoedadviseur CBRE blijkt dat werknemers gemiddeld 10 procent beter functioneren en presteren in een gezonde en inspirerende werkomgeving. Zij onderzochten wat onder andere meer planten, gezondere voeding en meer bewegen op de werkvloer voor invloed hebben. In het onderzoek kwam ook naar voren dat de meeste werknemers vaak gebruik maakten van gezondere alternatieven zoals snack fruit in plaats van koekjes wanneer dit aanwezig was tijdens vergaderingen, en dat werknemers over het algemeen gezonde gewoonten als het eten van meer groente en fruit op kantoor meenemen naar huis.

Verder beschouwt 95% van alle werknemers werkfruit als een teken van waardering door de werkgever en werkt maar liefst 85% het liefst voor een organisatie die zich inzet voor het welzijn van haar personeel (onder andere door fruit beschikbaar te maken op het werk) (vers fruit op werk). Het moge duidelijk zijn dat de enzymen, vitamines en mineralen die fruit bevatten heel erg goed voor je zijn (fruit op je werk prijs Amsterdam).

Fruit Op Je Werk Brabant

Fruit op kantoor is rijk aan zoveel antioxidanten dat veel bedrijven deze proberen te comprimeren in allerlei poeders, sappen en tabletten. Tenslotte is fruit op kantoor het perfecte voedsel voor gewichtsbeheersing, omdat het weinig calorieën bevat, maar wel veel water en voedingsvezels. Al deze gezondheidsvoordelen, zonder enige bereiding! Dat noem je nog eens gezond fast food! Werkfruit bedrijven die zijn ontstaan vanuit een bepaalde passie en werkervaring, zoals bijvoorbeeld de eerder genoemde leverancier Fruitzaam, leveren hun fruit altijd biologisch, verser dan vers en verpakt in volledig composteerbaar materiaal.

Verder smaakt biologisch fruit beter dan niet biologisch fruit vanwege het feit dat de gewassen voldoende tijd krijgen om te groeien, te rijpen en om op die manier op smaak te komen. De boeren in de meer kleinschalige landbouw die geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruiken worden door partijen als Fruitzaam gesteund.

Fruit Op Je Werk Prijzen Amsterdam

Wist je baas al dat fruit op het werk fiscaal aftrekbaar is? Je leest het goed: het beschikbaar stellen van een fruitmand op kantoor wordt door de belastingdienst gezien als een bijdrage aan een gezonde levensstijl van het personeel waardoor de kosten hiervan fiscaal volledig aftrekbaar zijn, evenals de BTW - fruit voor op het werk Brabant.

Veel kosten worden dus gedekt! Zoals de bovengenoemde feiten duidelijk maken kunnen organisaties en werkgevers door het beschikbaar maken van vers (biologisch) fruit op het werk een belangrijke rol spelen in de vitaliteit en productiviteit van hun werknemers. Als je op zoek bent naar een geschikte werkfruit leverancier, neem dan eens een kijkje op .

Vers Fruit Op Het Werk

Deze biologisch gecertificeerde leverancier weet precies wat de beste seizoensproducten zijn en levert een gevarieerd assortiment.

Vers Fruit Op Werk BrabantFruit Op Het Werk Brabant

Als werkgever kunt u wat betekenen voor een gezonde leefstijl van uw werknemers. Gezond eten is hier een belangrijk onderdeel van. Door als werkgever fruit op het werk aan te bieden laat u zien dat u gezonde voeding belangrijk vindt. Het is een blijk van waardering, het is makkelijk en gezond! Wij noemen dat arbeidsvitamientjes.

Fruit Op Je Werk Prijs Brabant

Neem contact op met Daniëlle voor vrijblijvende informatie over een goed gevulde fruitmand in uw kantine. Ook leveren wij fruit aan kinderdagverblijven. Elke week een krat vol heerlijk fruit voor de kinderen. Hoe fijn is dat! Wij bezorgen iedere maandag de rijk gevulde fruitmanden in Enschede, Hengelo, Delden, Oldenzaal, Enter en Nijverdal.

Fruit Op Werk BrabantVers Fruit Op Het Werk Laten Bezorgen?

Klink hier om onze folder online in te zien en te downloaden . .

Fruitboxen Bestellen En Bezorgen

Groentehal Middelburg levert wekelijks een verse fruitmand op het werk. Van tevoren kijken we samen hoeveel stuks fruit u wilt afnemen per werknemer, welke soorten fruit u graag wilt en hoe vaak u een levering wilt krijgen. Dan zorgen wij voortaan dat de fruitschaal gevuld is. Blijft er altijd fruit liggen of worden bepaalde fruitsoorten niet gegeten? Dan kunnen we het assortiment daar altijd op aanpassen.

Heeft u na verloop van tijd andere wensen? Geef het aan, dan denken wij met u mee over de mogelijkheden! In principe kunnen wij alle soorten fruit leveren aan bedrijven. Wij raden echter vaak aan om te starten met gangbaar en lekker seizoen fruit. Zo heeft u gedurende het jaar een afwisselend assortiment fruit op het werk en weet u zeker dat men het lust.

Fruit Op Werk Bezorgen

Na verloop van tijd kunnen we dit pakket altijd uitbreiden naar wens. Uw pakket hoeft niet alleen uit fruit te bestaan. U kunt het altijd uitbreiden met nootjes, fruitsappen, salades en maaltijden. Deze worden allemaal vers bereid in onze groentewinkel en snijderij. Wilt u hier eens mee testen? Vraag dan onderaan deze pagina een proefpakket aan! “Uw pakket hoeft niet alleen uit fruit te bestaan.

Wij stellen graag samen met u een fruitpakket samen dat past binnen het budget. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal werknemers en welke soorten fruit u af wilt nemen. Over het algemeen kunt u uitgaan van ongeveer €0,48 per stuk fruit. Dit is inclusief bezorgkosten. fruit op het werk rotterdam. Hierbij gaan we uit van 2 stuks fruit per persoon per werkdag.

Fruit Op Het Werk Brabant

De hoeveelheid fruit per werknemer kun je zelf bepalen. Wij raden aan om uit te gaan van twee stuks fruit per dag. : Pakket zelf samen te stellen aan de hand van het budget. Hierdoor is het ook mogelijk om meer exotisch fruit te leveren. Pakket uit te breiden met andere producten als nootjes, salades en maaltijden - Fruit op het werk - Vers fruit op werk nodig?.

Leverdagen in overleg, levering mogelijk van maandag t/m zaterdag. Gratis levering binnen Walcheren, daarbuiten in overleg. : geef tot één dag voor de levering door hoeveel en welke soorten fruit je geleverd wilt hebben. Meerdere leveringen per week mogelijk.

Meer van Gezondheidscheck

Navigation

Home