Toilet Aanpassingen- Spiegels

Gepubliceerd jan. 13, 22
3 min read

Aangepaste Badkamer Hulpmiddelen

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Veilig Sanitair In Zorginstellingen Door Deze HulpmiddelenSenioren Badkamers

De mobiele haarwasbak is ideaal voor thuisgebruik, uw haar kan zittend gewassen worden. De kunststof .. (Douchewc). lees verder

Toilet Aanpassingen- Spiegels

Wanneer u ouder wordt, merkt u wellicht dat uw persoonlijke verzorging iets meer tijd en moeite kost. Misschien heeft u zelfs een dagelijkse hulp die u komt helpen met de verzorging. Wilt u zich graag zo lang mogelijk zelfstandig kunnen redden, dan kunnen hulpmiddelen voor in de badkamer een uitkomst zijn.

Uw bestelling krijgt u bovendien rechtstreeks aan huis geleverd. U hoeft dus niet eens de stad in om zich uw hulpmiddelen voor in de badkamer aan te schaffen! Douchekrukken en badliften voor een optimale veiligheid in de badkamer Op de afdeling badkamerhulpmiddelen van Wellsana zult u versteld staan van het grote aantal hulpmiddelen dat wij u kunnen aanbieden.

Welke Hulpmiddelen Kunt U Gebruiken Op De Badkamer?

Kortom, voor alle bezigheden en al het sanitair in de badkamer bieden wij passende hulpmiddelen aan om uw verzorging te vergemakkelijken. Hebt u moeite met (lang) staan? Dan is een douchekrukje een ideaal hulpmiddel om tijdens het douchen te gebruiken. hulpmiddelen wc. U kunt tijdens het douchen rustig zitten en alle tijd nemen.Zo kunt u gaan voor een stevige, losstaande douchekruk die u ook op andere plaatsen in de badkamer kunt gebruiken. De poten van deze douchekrukjes kunt u in de hoogte verstellen, zodat u ze helemaal op uw gewenste lengte en naar uw gebruik kunt aanpassen. Hulpmiddelen zorg. Door de antislipvoetjes bent u ervan verzekerd dat de kruk stevig op zijn plaats blijft staan.

In Hoogte Verstelbaar Toilet

Ook verkopen wij uitklapbare douchezitjes die u aan de muur kunt bevestigen. Wanneer ze ingeklapt zijn, nemen de zitjes erg weinig ruimte in beslag en toch hebt u ze altijd bij de hand (Opklapbaar douchezitje). Hebt u een bad? Ook voor baden verkopen wij handige krukjes voor uw gemak en veiligheid. U hebt zelfs de mogelijkheid om bij ons een complete badlift te bestellen.

Badhulpmiddelen - ZorgSenioren Hulpmiddelen - Mens En Gezondheid

Ontdek al onze krukken en andere badkamerhulpmiddelen in onze webwinkel. Onze medewerkers assisteren u graag bij het plaatsen van uw bestelling. Uw persoonlijke verzorging wordt een gemak met onze badkamerhulpmiddelen In ons uitgebreide assortiment aan badkamerproducten vindt u verschillende bad- en douchematten. badkamer hulpmiddelen. Zowel zachte badmatten met een moderne look om uw badkamer mee op te fleuren, als wellness-douchematten om uw voeten mee te masseren en te reinigen.

Aanpassingen Voor De Badkamer Aanvragen

Verder bieden wij veiligheidsmatten om ongestoord van uw warme bad te kunnen genieten (Opklapbaar douchezitje met armleuningen). Om veilig in uw bad te komen, adviseren wij u ons badinstaphulpje te bestellen. Dit hulpmiddel past op alle gangbare badkuipen en u monteert het heel eenvoudig. U kunt het badinstaphulpje gelijk als handdoekhouder gebruiken zodat u uw handdoek altijd dicht bij de hand hebt. Douchewc.

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties? Houd dan regelmatig onze website in de gaten of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief (Senioren badkamers). aangepaste badkamer rolstoel..

Douchestang

Van bidets tot instapbaden Hulpmiddelenspecialist biedt een ruim aantal producten aan voor uw en Door het ruime aanbod heeft u genoeg keuze uit verschillende soorten producten en komt u niks meer tekort. Van tot met verschillende prijsklassen word het voor u nog gemakkelijker om een goede keus te maken in de catogorie badkamer en toilet.


Douchewc Prijs Koop Je HierBed En Bad Hulpmiddelen - Informatie Senioren

Meer van Gezondheidscheck

Navigation

Home

Latest Posts

Heeft Het Slikken Van Vitaminepillen Effect?

Published Sep 29, 22
5 min read

Vitaminen Belgie

Published Sep 29, 22
6 min read

Vitamine B12

Published Sep 27, 22
6 min read