Colloidaal Zilver-goud

Gepubliceerd apr. 30, 23
8 min read

Goudwater

Met de wetenschap dat water een geheugen heeft en mede als gevolg hiervan een boodschap kan doorgeven is het interessant om te kijken naar de helende werking van edelmetalen als zilver en goud. Naast de reguliere functie van de Aqua Aurora Vitaliser®, het terugbrengen van de natuurlijke trilling in water (het wissen van ongewenste informatie van schadelijke stoffen), is het namelijk ook mogelijk om informatie van bepaalde elementen aan het water toe te voegen en daarmee effecten te realiseren zonder dat een dergelijk element daadwerkelijk aan het water wordt toegevoegd.

Bron: Belangrijk hierbij is dat u zich realiseert dat u bij gebruik van een Aqua Aurora Vitaliser® (met toevoeging van de informatie van de desbetreffende stof aan het water) het colloïdale zilver of goud zelf niet meer nodig heeft! Iedere cowboy die een paar honderd jaar geleden naar het wilde westen van Amerika trok wist dat hij altijd een zilveren dollar bij zich moest hebben om te overleven in de woestenij.

Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische Geneeskunde

Zilver staat namelijk al sinds mensheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Voor zover bekend zijn er meer dan duizend infectie ziekten die niet tegen zilver bestand zijn (Colloïdale Supplementen Kopen). Over hoe zilver nu precies werkt lopen de meningen echter uiteen.

Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver In De NatuurgeneeskundeColloïdaal: Dat Gezever Over Zilver

Het is immers niet het atomaire zilver dat het werk doet maar de vrije energie die door de interdimensionale poort de zieke atomen, cellen binnenkomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie. Tevens zal zilver de goede virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum, dimensie en bandbreedte van een gezond mens passen en dus al over voldoende vrije energie beschikken.

Wat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Dit is dus helemaal het geval bij gebruik van een vitaliser (door alleen de informatie/eigenschappen van het zilver toe te voegen) (Het Productieproces van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?). Vandaag is het middels electrolyse mogelijk om microscopisch, colloïdaal, kleine deeltjes van een zuiver zilver staafje in water los te weken, waar het direct zowel intern als extern voor uw fysieke lichaam gebruikt kan worden.Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed. Door de relatief milde werking wordt het evenwicht hersteld tussen de mens en zijn commensalen. Colloïdaal zilver-goud. De darmflora wordt hierdoor niet aangetast. Colloïdaal zilver is inzetbaar bij verstoringen van het biologische evenwicht tussen bacteriën, virussen en schimmels van diverse aard.

Goudwater

Het is een krachtig preparaat dat vaak een verlossende doorbraak blijkt te zijn bij slepende ontstekingen. Ook preventief blijkt colloïdaal zilver zeer waardevol te zijn. Bij neusverkoudheid, met vorming van dik gekleurd slijm door secundaire bacteriële infectie en nadat het verkoudheidsvirus de weerstand van de slijmvliezen in eerste instantie heeft verlaagd, is het neus druppelen een aangename maar vooral ook doeltreffende toepassing.

Voor het oplossen van slijm, pus en vocht dat zich in de holtes heeft verzameld kan men colloïdaal zilver heel goed in combinatie gebruiken met de Kalium bichromicum complex kruidendruppels of tabletjes. Colloïdaal zilver is trouwens niets nieuws. Het werd al in het begin van deze eeuw ontdekt en toegepast bij de gewonden van de Eerste Wereldoorlog.

Wat Is Het Effect Van Zilver Op Micro-organismen

Nog steeds is het niet goedkoop, maar als je de verbluffende en vaak snelle resultaten ziet, is de prijs niet onoverkomelijk - Het Productieproces van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?. Voor langdurige gebruikers bestaat de mogelijkheid om zelf een zilvermaker aan te schaffen. Maar met een Aqua Aurora Vitaliser is zelfs dit dus niet nodig! Tijdens de genezing van Lyme van Henk, maar ook door voorgeschreven gebruik van colloïdaal zilver bij iemand met slepende griep symptomen, bleek dat colloïdaal zilver eveneens een nadelige invloed op het genezingsproces heeft.

Colloïdaal Zilver: De Waarheid Over Zilverdeeltjes En GezondheidNano Zilver / Colloidaal Zilver

Door meting middels bioresonantie merkten we dat de stralingseffecten niet optreden bij toepassing van de frequentie van zilver. Dat in het verleden colloïdaal zilver goed werkte valt te verklaren uit het feit dat er toen veel minder straling was. Maar in de huidige tijd wordt stralingsbelasting steeds bepalender. Zilver heeft niet alleen bacterie-dodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.

Colloïdaal Zilver: De Waarheid Over Zilverdeeltjes En Gezondheid

Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever, onze chemische fabriek, afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden.

Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen, luchtwegen, mond, maag, darmen en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen. Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes, eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde, eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen.

Colloïdaal Zilverwater - Bestellen

In het colloïdale goud zit ook colloïdaal zilver. Dit om eventuele bacteriële belastingen uit te sluiten. Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar colloïdaal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen.

Colloïdaal Zilverwater Het Alternatief Voor Antibiotica?Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver In De Natuurgeneeskunde

Het toepassingsgebied is anders dan bij zilver, waarbij het bij goud dan vooral gaat om spier en reumaklachten, de weerstand en aandoeningen van het zenuwstelsel - Colloïdaal Zilver: Het Immune Systeem Versterken op Natuurlijke Wijze. Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud. Goud komt voor als sporen element in het lichaam en vooral in de hersenen.

Colloïdaal Atomisch Nano Zilver Informatie En Gebruik

Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële AlternatiefColloïdaal Goud En Zilver, Oude Remedies

Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent. Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Colloïdaal Goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker. Volgens Dr. Gary Smith en Dr.

Goud verhoogt het IQ zoals blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten. De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden in de rijst en groenten om sporen van goud binnen te krijgen. Colloïdaal goud stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

Goud is een DNA booster en stimuleert de levenskracht. Van colloïdaal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens wetenschappelijke onderzoeken. In de Verenigde Staten is colloïdaal goud, net als colloïdaal zilver, een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA. Colloïdaal goud wordt ingezet bij veel mentale, psychische en lichamelijk ongemakken en problemen.

Colloïdaal goud, ook bekend als nano goud, is een suspensie van ultra-kleine gouddeeltjes in een vloeistof. Het is een eeuwen oude remedie die wordt gebruikt voor haar verjongende eigenschappen, maar ook voor Goud werd al in geavanceerde beschavingen zoals Sumerië en het oude Egypte erkend als een van de belangrijkste elementen Bovendien is ons colloïdaal goud: (Colloïdaal Zilver: De Waarheid over Zilverdeeltjes en Gezondheid). Colloïdaal zilver, goud en platina.

Zilverwater

Daarnaast staat colloïdaal zilver bekend om zijn antibacteriële en energieverhogende eigenschappen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zilverwater? Het Meditech Europe team helpt u graag verder! Dankzij onze jarenlange ervaring met colloïdaal zilver kunnen wij u hierover informeren en adviseren. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een van onze producten? Of wilt u meer weten over de voordelen van zilverwater? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee! Een colloïdale oplossing kan in verschillende producten gebruikt worden (Colloïdaal zilver en goud).

Het laat de doffe huid weer stralen en heeft een positief effect op de conditie van de huid. Colloïdaal platina is meestal minder bekend dan colloïdaal met zilver of goud, maar dat neemt niet weg dat de werking minstens zo goed is. Bent u benieuwd wat colloïdaal voor u kan betekenen? Het beste inzicht krijgt u als u het zelf gaat gebruiken - Collodiaal zilver natuurlijke antibiotica.

Het Geheim Van Colloïdaal Zilver: Een Eeuwenoud Huismiddeltje


zilverwater

De werking en het effect van onze producten kan van persoon tot persoon verschillen. Het is daarom belangrijk dat u zelf ervaart welke producten wel en welke producten niet voor u werken. Bij Meditech Europe vindt u innovatieve producten voor uw gezondheid, waaronder colloïdale oplossingen. Als u specifiek op zoek bent naar zilverwater, goudwater of colloïdaal platina, dan bent u bij Meditech Europe aan het juiste adres! Onze hoogwaardige producten voldoen aan de HACCP regelgeving en zijn 100% puur en natuurlijk.

Navigation

Home