Werkgevers Die Fruit Aanbieden: Gezondheidsbewustzijn In De Praktijk

Gepubliceerd mrt. 26, 23
9 min read

Fruit Op Het Bedrijf: Vers Fruit Voor Op Het Werk

Evalueer de haalbaarheid en naleving van deze afspraken en pas ze, indien nodig, aan. Stille accommodaties, Bied medewerkers die vaak op zakenreis gaan, accommodaties die voldoende mogelijkheden bieden voor rust en stilte.

"De vraag naar fruit is in het Jeroen Bosch Ziekenhuis al even geleden ontstaan. Op bepaalde afdelingen (bijvoorbeeld IC en SEH) leverden wij al voeding tijdens de nachtdienst, maar sinds de Covid-periode gebeurt dit in het hele ziekenhuis (voordeligste fruit op het werk). De vraag 'Waarom zou je alleen eten en drinken beschikbaar stellen voor de dagdienst en niet voor de nachtdienst?' lag hieraan ten grondslag", vertelt R.

Fruit Op T WerkFruit Op Het Werk

R. de Bont: "Uiteraard wordt dit wel op een gezonde manier aangepakt, namelijk laag aan koolhydraten maar hoog in eiwitten (Fruit op je werk). Fruit is hierop een mooie aanvulling en die vraag kwam dus ook uit de medewerkers." In de Covid-periode heeft het ziekenhuis fruit vanuit FRUIT OP JE WERK ontvangen dat eigenlijk bedoeld was voor onze klant Essent.

Voordelen Van Fruit Op Het Werk

Deze leveringen waren verder niet georganiseerd binnen het ziekenhuis aangezien het een gift was. R. de Bont: "In augustus (jl.) realiseerden wij ons dat we er behoefte aan hadden om zelf gratis fruit beschikbaar te stellen. Daarmee kwamen we tegemoet aan de vraag van onze medewerkers en sloten we aan bij onze visie op gezondheid voor patiënten en medewerkers.

Één centrale plek voor het fruit. Goed te organiseren en de medewerkers komen in beweging om vers fruit te pakken! Hoe gezond wil je het hebben!? "Al snel werd duidelijk dat FRUIT OP JE WERK erg flexibel kan zijn, aangezien zij het hele proces in eigen beheer hebben. Binnen een kort tijdsbestek kon er aan al onze wensen worden voldoen", zegt R.

"We hebben verschillende scenario’s doorgenomen qua levermomenten en uitgiftepunten binnen het ziekenhuis. Uiteindelijk bleek één centraal punt waar al het fruit komt te staan toch het beste te werken. Op deze plek kan het fruit iedere dag ververst worden en grijpt niemand mis" - Zet fruit op de werkvloer voor meer vitaliteit. Op deze manier is er zowel binnen het ziekenhuis als binnen FRUIT OP JE WERK één persoon verantwoordelijk voor het fruit.

Fruit Op Het Werk Kosten

de Bont meerdere voordelen aan zitten: "Wanneer dit per afdeling geregeld zou worden, zou er door beide partijen veel meer tijd in gestoken moeten worden. Bovendien is niet iedere afdeling geschikt om fruit te hebben staan wat meerdere keren per week bevoorraad moet worden door de fruitbezorgers. En, eerlijk gezegd, was dit ook financieel gezien de beste keuze.

Tot slot is het ook een mooie bijkomstigheid dat de medewerkers even in de benen moeten komen om hun gezonde break te halen." Op onze XXL fruitdisplay is ook de communicatie naar het personeel terug te vinden. De wens was om duidelijk te maken dat iedereen die langsloopt 1 stukje fruit meeneemt voor een gezonde break tijdens de werkdag.

De appels blijven daarentegen weer langer over. De hoeveelheid en samenstelling van het fruit dat geleverd wordt, kan binnen 48 uur na het melden aangepast worden (Fruit op het werk). Zo zorgen we er met elkaar voor dat er genoeg fruit aanwezig is, maar er ook zeker geen fruit overblijft.

Fruit Op Je Werk! - Gewoon, Omdat Jij Ertoe Doet

Burn-out is een reëel probleem waar veel werknemers mee te maken hebben. Dit probleem is verergerd doordat een flink aantal mensen thuis moet werken (Fruit op het werk: Een gezonde snackoptie). Uit onderzoek van Ipsos Mori blijkt dat 60% van de mensen in het Verenigd Koninkrijk het moeilijker vindt om dag in dag uit positief te blijven.

De overgang van een kantoor naar thuiswerken is uitdagend en overweldigend. Hoewel het niet te ontkennen valt dat het een positieve invloed kan hebben op de balans tussen werk en privéleven, kan het moeilijk zijn om een ​​balans te vinden tussen een gezond lichaam en een gezonde geest. In onderstaand artikel gaan we in op hoe je jouw welzijn voorop kunt stellen bij het thuiswerken.

De hond uitlaten, ontbijten, kinderen naar school brengen, sportschool. Wat je routine ook is, dit werkt voor jou. Wanneer thuiswerken de norm wordt, kan het ongelooflijk moeilijk zijn om je routine aan te passen, vooral met kinderen die thuiskomen van school of familieleden die je volledige contentratie eist. Werkgevers zouden hier begrip voor moeten hebben - de kans is groot dat ze exact dezelfde ervaring hebben in hun eigen huishouden.

Fruitmoment - Gezond Eten Op De Werkvloer!

Fruit Op Het Werk: Goed Voor De Gezondheid, Goed Voor De PlaneetFruit Op T Werk

Wees niet bang om een ​​planning te maken die voor jou werkt. Zolang je niet te veel buiten de normale grenzen gaat, is de kans groot dat je werkgever het zal een goed plan zal vinden. Ze willen immers een productieve en gelukkige medewerker. Heeft thuiswerken invloed op je vermoeidheid? Veel medewerkers die door deze nieuwe manier van werken moesten navigeren vanwege de pandemie, voelen zich volkomen uitgeput ondanks het feit dat ze niet meer hoeven te reizen en de mogelijkheid hebben om in hun pyjama te werken als ze dat willen.

Ondanks een goede nachtrust en alle comfort van thuis, blijkt dat er een logische reden is voor je vermoeidheid. Als je, zoals velen, vanuit huis werkt, kan het gebrek aan keuze frustrerend en desoriënterend zijn. Wennen aan het nieuwe normaal kost tijd en je zult energie moeten steken in het creëren van een nieuwe workflow.

Een andere reden voor je vermoeidheid kan een toename van bewuste gedachten zijn. Voordat je vanuit huis ging werken, kon je zonder na te denken snel van taak, (vergadering, lunchafspraak enz.) naar taak. Nu moet alles gepland worden en moet je op afstand co-creëren, wat niet altijd gemakkelijk is als de technologie niet meewerkt.

Fruit Voor Op Het Werk

Tot slot, een van de grootste redenen voor vermoeidheid door thuiswerken, is dat je je collega's mist - Een fruitmand op het werk: Een gezond idee voor werknemers. Menselijke contact is ongelooflijk belangrijk voor onze mentale gezondheid en het lijdt geen twijfel dat jij en je collega's smachten naar een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie. Deze korte momenten voegen afwisseling toe aan je dag en houden je hersenen bezig en houden je endorfinegehalte hoog.

Is het waar wat ze zeggen, je bent wat je eet? Zeker, een thuiswerkend dieet van pizza, donuts en veel cafeïnehoudende dranken zal je mentaal of fysiek niet op je best doen voelen. Het verbeteren van je dieet terwijl je thuis werkt, helpt bij: Het verbeteren van je humeur Het geven van meer energie Helder te denken Regelmatig eten is belangrijk voor je lichaam.

Fruit Abonnement WerkWerkfruit - Groenten & Fruit

Geen van het bovenstaande is bevorderlijk voor een goede werkdag. Voedingsmiddelen die voor een vertraagde afgifte zorgen zoals pasta, rijst, haver, granen, noten en zaden kun je in je dieet opnemen en voorzien je de hele dag door van brandstof. Vermijd lekkernijen zoals snoep, suikerhoudende dranken, koekjes en chocolade - fruit ouderenzorg. Deze zorgen ervoor dat je bloedsuikerspiegel snel piekt en daalt, wat resulteert in een suikerdip en invloed heeft op je concentratie.

Fruit Voor Op Het Werk

Groenten en fruit bevatten de micronutriënten die we nodig hebben om ons fysiek en mentaal gezond te houden. Vers, bevroren, ingeblikt, geperst en gedroogd fruit en groenten tellen allemaal mee voor je dagelijkse quotum. Evenzo bevat eiwit aminozuren die je hersenen helpen om je gedachten en gevoelens te reguleren. Mager vlees, vis, eieren, kaas, peulvruchten en sojaproducten zijn allemaal eiwitrijk, waardoor je ook langer een vol gevoel hebt.

Werkgevers moeten open communicatie aanmoedigen en zich bewust zijn van de veiligheid en bescherming van werknemers. Thuiswerken kan eenzaam zijn, zeker als je alleen woont - fruit voor de zorg. Werkgevers moeten regelmatig contact houden met alleenstaande werknemers, aangezien zij een groter risico lopen op stress en geestelijke gezondheidsproblemen. Als je alleen woont, zorg er dan voor dat je dit kenbaar maakt aan het management en collega's, dit zal hen helpen meer rekening te houden met jouw huidige omstandigheden - Fruit op het werk: Een gemakkelijke manier om gezond te blijven.

Het lijkt misschien moeilijk om, als je niet omringd bent door managers en collega's, de nodige ondersteuning te krijgen als je het moeilijk hebt. Wees zo open als je kunt met je team zodat zij je kunnen begeleiden. Vergeet niet dat je ook altijd contact kunt opnemen met je huisarts, familie en vrienden.

Werkgevers Die Fruit Aanbieden: Gezondheidsbewustzijn In De PraktijkSteeds meer werkgevers realiseren zich de voordelen van een gezondere werknemers en bieden daarom fruit op de werkvloer. Dit is een goede zaak, omdat fruit veel gezondheidsvoordelen heeft en kan helpen om ziekteverzuim te verminderen en de productiviteit te verhogen.

Fruit op je werk kan een aanzienlijke impact hebben op je gezondheid. Fruit bevat een grote hoeveelheid belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en vezels. Deze voedingsstoffen helpen je lichaam om optimaal te functioneren en verminderen het risico op chronische ziekten zoals hartziekte, diabetes en obesitas. Door fruit op het werk te eten, krijgen werknemers dus een gezonde boost voor hun lichaam en geest.

Een andere optie is om fruit in bulk te kopen. Dit kan vaak voordeliger zijn dan het kopen van individuele stukken fruit. Door bijvoorbeeld een grote hoeveelheid appels of bananen te kopen, bespaar je op de kosten per stuk en kun je dus meer fruit aanbieden voor hetzelfde budget.

Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van lokale boeren en producenten. Veel boeren bieden fruit aan tegen een scherpe prijs, omdat ze geen tussenpersoon nodig hebben en de kosten laag kunnen houden.

Kortom, het aanbieden van goedkoop fruit in de ouderenzorg is zeker mogelijk. Door gebruik te maken van seizoensfruit, bulkinkoop en lokale producenten, kun je voldoende gezond fruit aanbieden aan ouderen zonder de kosten te hoog te laten oplopen.

Navigation

Home